.:: DISCLAIMER

Teksten en foto's
Alle foto's en teksten op deze site van of gemaakt door Vrouwenliefde-info zijn copyrighted en mogen niet worden gekopiŽerd of worden gebruikt op een andere site, in papiervorm of eender welke andere vorm van gegevensbron. De copyright op de foto's en de teksten is van de persoon die ze gemaakt heeft. Wat wel is toegestaan zijn linken leggen naar deze site of een webpagina die hieraan toebehoort.  Sommige informatie op deze site is afkomstig van andere bronnen dan de onze, weliswaar met bronvermelding. Indien U het copyright over deze teksten of afbeeldingen bezit en bezwaar hebt dat Vrouwenliefde deze gebruikt, stuur ons gewoon een mailtje. En wij verwijderen ze meteen.


Persoonsgegevens
Wanneer u zich in contact stelt met Vrouwenliefde-info, kun u rekenen op uiterste discrectie. Ik  zal NOOIT uw gegevens aan derden doorgeven.
Vrouwenliefde is niet aansprakelijk voor persoonlijke gegevens en verhalen die u achterlaat op het forum e.d..Wanneer u gebruik maakt van ons forum, bent u er zich bewust van en stemt u in dat uw gegevens te zien zijn op het internet.


Informatie
De inhoud van onze informatie, zoals uitgaansgelegenheden, hulpcentra, ... zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Vrouwenliefde is niet verantwoordelijk voor enige afwijkingen of tekortkomingen in de gegevens en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, wijzigingen of onvolkomenheden hierin.Misc.

Vrouwenliefde-info is niet aansprakelijk voor wat er op het forum / gastenboek / chatroom gezegd wordt of voor de inhoud van de zoekertjes. Vrouwenliefde is tevens niet aansprakelijk voor persoonlijke gegevens en verhalen die u achterlaat op het forum e.d.Wanneer u gebruik maakt van ons forum, bent u er zich bewust van en stemt u in dat uw gegevens te zien zijn op het internet. De  Vrouwenliefde-site bevat verwijzingen of hyperlinks naar andere sites of webpagina's die buiten het domein van onze webruimte liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie voor de bezoekers en te goeder trouw geselecteerd voor deze doelgroep.Vrouwenliefde-info is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Vrouwenliefde kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze websites gevonden wordt.

 

Terms of Use
Door het betreden van deze site accepteer je de regels.
Je mag niet kopieren, opslaan, of iets anders doen met de gegevens die toebehoren aan Vrouwenliefde-info die zich op deze site bevinden. Als je toch wat informatie wilt gebruiken kan je dat altijd aan ons vragen en dan beslissen wij daarover. Je mag de site bekijken, lezen en gebruiken als je het hiermee eens bent. 

 

Website
Copyright © Fabienne V. KopiŽer niets zonder het eerst te vragen!